MDN

Buffetten

Buffet basis

  • Brood met kruidenboter
  • 2 keer voorgerecht (koud)
  • 3 soorten vlees/vis
  • 2 keer bijgerechten
19.50 p.p.

Buffet de luxe

  • Brood met kruidenboter
  • 3 keer voorgerecht (koud)
  • 4 soorten vlees/vis
  • 3 keer bijgerechten
21.50 p.p.

Buffet Compleet

  • Brood met kruidenboter
  • 2 keer voorgerecht (koud)
  • 1 keer vis of vlees plateau
  • 4 soorten vlees/vis
  • 3 keer bijgerechten
23.50 p.p.

Salades

Rundvleessalade
eigen gemaakte salade
Aardappelsalade
eigen gemaakte aardappelsalade met spek en uitjes (e.v.t. Vega)
Eiersalade
eiersalade van scharrelei met beenham ( e.v.t. Vega)
Zalmsalade
goed gevulde eigen gemaakte zalmsalade
Pastasalade
met gerookte kip en rucolasla (e.v.t. Vega)

Waldorfsalade

Eigen gemaakte salade met selderij, walnoten en zoetzure appels

Kipkerriesalade

Kipfilet met verse ananas, bleekselderij en kerriemayo

Koude Schotels

Vleesplateau
Met o.a. Parmaham , Bresalao , Rollade , Fricandeau
Visplateau
Met o.a. gerookte zalm , haring gerookte makreel en gerookte paling

Hoofdgerechten

Gestoofd rundvlees van het Angus koe
gestoofd in venkel en trappisten bier
Kippedijen
met een heerlijke zachte champignons en roomsaus
Beenham
grote plekken beenham met een zachte honing mosterdsaus
Eigen gemaakte gehaktballetjes
met satesaus of zigeunersaus
Procureurrollade
huisgemaakt met rode wijnsaus

Sate Kipsate
met satesaus
Spareribs
zoet of pittig
Varkenshaas stukjes
met een zachte paprikasaus

Zalm/tong rolletje
met een tuinkruidenroomsaus

Vegetarisch

Pasta penne met champignons , ui , roomkaas , rucola en roomsaus

 

 

Bijgerechten

Aardappelgratin
Roseval aardappelen
uit de oven met provencaalse kruiden
Gebakken aardappelen
met spekjes en uien
Nasi
van pandan rijst

Rauwkostsalade